Home > Blog > Nye farver samler familen på ny

Nye farver samler familen på ny

Giv familiebillederne en hvid baggrund

I mange danskeres hjem har familiebillederne en helt særlig betydning og fremtrædende plads. Det er i dem, at vores allervigtigste relationer finder sit udtryk, nemlig relationerne til vores familie og nærmeste venner. Det er ofte familiebilleder der pryder vores vægge, og gør hele forskellen. Vores indretning og hjemlighed er meget mere end familiebilleder, det er de møbler vi har valgt igennem tiden, og de farver der pryder vores nips og pynt med mere. Alle disse ting er vigtige for at give os den unikke følelse af at være i netop vores hjem. I denne lille tekst vil vi dog stille skarpt på hvad man kan gøre for at få det bedste ud af familiebillederne, og hvorfor disse er så vigtige at fremhæve.

Vi har vores kære med os

Med billeder af familien har vi de allervigtigste personer i vores liv med os hver eneste dag, som vidner til vores liv, og som påmindelser om, at vi ikke må lade hverdagen glide forbi, uden at vi får ringet eller skrevet til dem vi bor fjernt fra. Der er mange ting der kan tage vores opmærksomhed, og selvom det ikke burde være sådan, så kan vi godt glemme at tage kontakt til nære familiemedlemmer, når hverdagen presser på med alskens gøremål og støj. Her kan et familiebillede på væggen lige være det der får en til at stoppe op, og få foretaget det opkald. Om det er til ens børnebørn, eller omvendt til ens ældre far eller mor. Det kan også være til en elsket kusine eller fætter, som man bor langt fra.

Vedligeholdelse kræves

Mange af os begår den fejl at tro, at den eneste vedligeholdelse af familiebillederne er at støve dem af, og eventuelt udskifte billederne fra tid til anden. Der er nemlig en anden subtil men meget vigtig vi kan gøre for at få det bedste ud af disse vigtige genstande, og det er at få frisket væggene de pryder op med et lag frisk hvid maling. Vi tænker ikke over det, men væggenes farve falmer med tiden, og det gør at billederne på væggene står mindre skarpt. Hvis man skifter ramme en gang imellem, så vil man også se, at der kommer et mærke rundt om rammerne. Dette er meget ukønt hvis man skifter fra en stor ramme til en mindre ramme, og faktisk vil mange vælge ikke at skifte ramme, netop på grund af denne opdagelse. Løsningen er dog så ganske enkel, nemlig at få malet væggene op med nogle års mellemrum.

Tid til at finde en maler i Silkeborg

Det er derfor vores anbefaling at du finder en professionel, lokal dygtig maler i Silkeborg, der kan hjælpe med at få frisket væggene op. Det er en gave til hele hjemmet, men i særlig grad en gave til familiebillederne, der vil stå så meget skarpere og tydeligere frem efterfølgende. Man kan nemt finde en maler ved at søge på nettet, og der er sågar sider der hjælper en med at indhente tilbud fra op til tre forskellige lokale malerfirmaer. Det kunne ikke være nemmere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *