Home > Blog > Julemåneden kan være svær at komme igennem økonomisk

Julemåneden kan være svær at komme igennem økonomisk

Der er mange udgifter i julen, og den kan derfor være svær at komme igennem økonomisk. Særligt er den svær for de mange familier, hvor forældrene er på overførselsindkomst, lige har mistet deres job, har lavtlønnede jobs osv. Det er er også en slags gaveræs forbundet med julen, og det kan være svært, at være den i familien, som giver de mindste gaver. Det går nogle gange hen og bliver en hel konkurrence, og det medfører nogle større kvaler. Heldigvis findes der nogle tips til, hvordan man kommer godt igennem, og hvordan man kan give sit næsten voksne barn den ultimative gave. Se med her, hvor du får gode råd til at skaffe pengene samt gode råd til en række gaver.

Hvordan skaffes pengene til julen

Pengene hænger ikke på træerne, og hvis du ikke har pengene stående på en konto, så kan det være svært at komme ordentligt igennem julen. Heldigvis er der mulighed for at låne pengene. Inden man farer ud og tager det første og det bedste lån, så kan man få lidt vejledning til valget af lånet. Nabi guider dig til de bedste lån, så du kan finansiere julen på en ordentlig måde. F.eks. er der mulighed for at foretage kviklån, som giver mulighed for ikke at skulle betale rente af pengene. De fungerer på den måde, at man skal betale pengene tilbage relativt hurtigt. Kan man ikke betale tilbage inden for fristen, vil man pålægges en højere rente. Det er smart at forudse, hvornår man kan betale pengene tilbage, for hvis man ved, at det vil tage længere tid, kan det bedre betale sig at optage et kviklån med lav rente og længere tilbagebetalingsperiode.

Hvorfor skal man give store gaver?

Som før nævnt så hersker der ofte et gaveræs omkring julen. Hvis du gerne vil glæde dem omkring dig, så kan du med fordel give lidt ekstra i julen specielt hvis dine børn har bedsteforældre, mostre eller onkler, som giver store gaver. Børn vil ofte sammenligne med hinanden, og det kan komme til at se ud som om, de ikke bliver prioriterede, hvis de ikke får særligt store gaver til jul. Hen over året kan man sagtens spare, men måske er det julen i år, hvor de skal have lidt ekstra?

Gode julegaveidéer til dine børn

Hvis du har et barn, som er +18, og snart skal til at træde ind i voksenlivet, kan den ultimative gave til ham være en bil. Det vil klart være en gave han sent glemmer, og det vil være en gave, som giver ham muligheden for at tage til og fra uddannelse, job osv. Du kan give dit barn muligheden for at blive nummerplade ejer allerede ved denne jul, og han vil klart blive super glad. Til de mindre børn kan IPads, brætspil, sports ur, høretelefoner, udstyr til gaming osv. være meget gode gaver. De vil klart være glade, hvis f.eks. får noget nyt gaming udstyr, og kan være de næste som inviterer vennerne til gamer aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *