Home > Blog > Spar penge i juletiden

Spar penge i juletiden

Julen er en stor udgift for de fleste. Udover det normale budget skal der også findes penge til julegaverne, kalendergaverne, julemaden og julehyggen. Dette kan få de fleste familier til at få sved på panden. Det behøver faktisk ikke at være så dyrt, så her får du nogle tips til, hvordan du kan spare penge i julen og få økonomien til at række hele måneden.

Det kan hurtigt blive en ond cirkel, hvis du bruger for mange penge i december måned. Januar er trist og grå nok i forvejen, så hvorfor ikke spare lidt penge, så du kan nyde julen og det nye år?

Plads til ekstra forkælelse

Sådan får du økonomien til at hænge sammen

Julegaverne bliver dyrere og dyrere og særligt i år, har du måske brug for at give en ekstra gave. Der er sikkert mange, som du gerne vil se i julen i år, men desværre har en global pandemi sat en stopper for dette.

Skal børnene forkæles ekstra i år? Eller den helt særlige person i dit liv?

Mange optager i dag online lån, og det er der en god grund til. Det er nemt og hurtigt at låne penge online. Du udfylder blot et skema og får typisk svar med det samme eller efter et par timer.

Du kan sammenligne forskellige lån online og finde det billigste lån. Dermed kommer du helskindet igennem julen, og du kan stille og roligt afdrage beløbet uden at gå ind i det nye år med underskud på kontoen.

Sådan handler du billigt

Grænsehandel er populært blandt mange danskere. For nogle er det blevet en fast, hyggelig juletradition at tage over grænsen og fylde vognene. Du vil naturligvis gerne finde de billigste grænsebutikker så du kan gøre store besparelser. 

Hvis du har stået for juleindkøbene før, så ved du også hvor dyrt det kan være. Julemaden og julegodterne kan nemt få budgettet til at stikke helt af. Danskerne bruger op til 2000 kr. på julemaden og julegodterne alene. Derudover kommer julegaverne og pynten.

Kunne det ikke være rart, hvis du kunne spare lidt på udgifterne til juleindkøbene og bruge pengene på noget andet?

Du kan spare mange penge ved at handle i grænsebutikkerne. Her kan du få alt, hvad du skal bruge til julen. Madvarerne er væsentligt billigere end i Danmark, og udvalget er større. Du kan derfor ofte nøjes med at tage i én butik og finde alt det, du skal bruge. Handler du herhjemme, skal du typisk i flere butikker for at jagte de gode tilbud.

Her kan du spare mest

Udvalget i grænsebutikkerne er vokset de seneste par år. Du kan gøre store besparelser ved at købe alt fra juleanden til marcipan. I de fleste butikker finder du også mange af de samme kendte danske mærker som herhjemme. Du kan altså stadig få den danske julekål og lurpakken med hjem, selvom at du handler over grænsen.

En tur til grænsebutikkerne kan være en sjov og hyggelig juleudflugt for hele familien. Du kan få juleindkøbene overstået hurtigt og bruge resten af tiden på at julehygge med familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *