Home > Blog > Powerbanks er fantastiske! 

Powerbanks er fantastiske! 

Powerbanks er fantastiske!

 
Vi har powerbanks i utallige forskellige afstøbninger om det skal være en selvopladende powerbank der oplades ved solenergi, om power banken skal have en stor batterikapacitet, om den skal kunne oplade flere enheder op på samme tid eller alle før nævnte.  
Power banks findes i mange forskellige modeller om du ønsker en lille kompakt powerbank, som nemt kan være i lommen eller om du ønsker en stor powerbank med et stort batteri, som man ikke skal lade op så tit.  
Er du på farten og bruger din mobil eller tablet, når du er på job og tømmer din enhed for strøm. Så kan det være det bedste at tilkøbe sig en powerbank, som kan lade din mobil og tablet op på samme tid og lynhurtigt evt. med quick charge.  
Vores powerbanks kommer med en indikator, så du kan se om din powerbank har minimalt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade den op. 
Elsker du at gå lange ture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være det bedste for dig at tage en powerbank med som kan lade alle dine enheder op, mens du er på farten. Her har vi oveni i købet powerbanks med solceller, så du kan nyde det gode vejr og samtidig lade din enhed op mens du får et afbræk fra hverdagen.  
Nyerere telefoner skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden flere krav til hvad mobilen skal kunne. Alle disse funktioner er med til at stjæle batteritid og det kan være klogt i mange tilfælde at have en powerbank, så man slipper for at skulle lede efter en strømforsygning hver gang man skal lade ens mobil op.  
Spiller du på din mobil har du sikkert prøvet at det tager på din telefons strøm og det er irriterende at skulle afbryde sit spil fordi man er ved at have lavt strøm.  
Flere powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det er ideelt at købe en powerbank, der er kompatibel med netop din mobil i stedet for at man skal finde en mellemløsning.  
Stay connected 
Med en powerbank undgår at du løber tør for strøm mens du er på farten og ikke har tilgang til en stikkontakt.  
Oplev forbedrede powerbanks 
Der er igennem tiden sket meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opleve en kæmpe batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så du kan opleve mange opladninger gennem powerbanken før den har brug for en opladning på ny.  
Du vil derfor også opleve at der er en lang række nye features ved powerbanksene. Her findes der nu mikro små og kompakte, så de ikke er klodsede og fylder meget. Nogle kommer med solceller, så du faktisk ikke har brug for at skulle oplade din powerbank. Nogle er med trådløs opladning, så du er for uden for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med flere udtag, så du kan lade flere enheder på samme tid.  
Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også adskille mellem de forskellige enheder, så du kan lade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle vurdere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm.  
Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan klare, men nu kan powerbanks identificere, hvornår din mobil er fuldt opladet, så du slipper for at skulle bruge strøm på ingenting.   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *