Home > Blog > Gør huset klar til julen

Gør huset klar til julen

Når julen nærmer sig, skal der også gøres klar til den. Uanset om der er tale om haven eller huset, så er det ikke kun rengøring, der skal ordnes. Julen er et løfte om en ny tid, og med det nye år lige om hjørnet er det en oplagt tid til at overveje, hvad du vil have ud af det og hvad du vil ændre.

Have og terrasse

Din have, din terrasse, din altan – uanset hvad du har, så er julen et oplagt tidspunkt til at overveje, hvad du vil gøre ved det inden foråret. Om det er auberginer i kapilærkasse eller en swimmingpool, du drømmer om, så giver julen dig mulighed for at planlægge efter det.

Det er desværre ikke ofte, der er megen sne i julemåneden, og da vejret i Danmark ofte er mildt, er det et fint tidspunkt at få ordnet resten af det i haven, der ikke blev nået i efteråret. Bladene er væk, og inden du hænger julelysene op udenfor, kan du meget belejligt klippe og trimme det, der trænger.

Det er også en god tid at ordne potteplanter, hvis du for eksempel bor i lejlighed. Når planter bliver klippet lidt ned, bliver de opmuntrede til at vokse stig større og stærkere, når de vågner fra deres vinterdvale til foråret.

Når du har ordnet dine udendørs område, er du klar til at få gæster til juleaften!

Klar til det nye år

På sider som akupuknturskolen.dk kan du læse meget om meget, og her kan du få inspiration og råd til det nye år, og hvordan du bedst muligt navigerer det. I decembermørket er der tid til at reflektere og se tilbage, og du kan her beslutte dig for at efterlade dårlige vaner eller samle nye, gode op.

Det er ikke så svært, som det lyder. I stedet for at se det som et nytårsforsæt, så se det som et decemberløfte. Du er nødt til at beslutte dig for at forbedre dig, og det kan det nye år ikke regulere. Når du tager en bevidst og fast beslutning om at løbe, droppe rygning eller bare strække ud hver dag, kan du lige så godt begynde med det samme. Så start i december, mens du er omgivet af hygge og varme, og få gode vaner før det nye år overhovedet begynder. Så giver du dig selv de bedste vilkår allerede fra begyndelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *