Home > Blog > Julen er forbi, og foråret træder i kraft – sådan får du mest ud af foråret!

Julen er forbi, og foråret træder i kraft – sådan får du mest ud af foråret!

Julen er en fantastisk tid på året, men det er foråret skam også. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du får mest ud af foråret – og så kan du jo altid i mellemtiden glæde dig til, at det bliver jul igen.

Udnyt årstidens frugt og grønt

Hvis du er typen, der elsker at kunne hente friske forsyninger fra haven eller altanen, så er det altså i foråret, du kan begynde at plante forskelligt frugt og grønt. Du kan f.eks. plante tomater, citrontræer, grøntkål, jordbær og hindbær. Disse kan du bruge i dine forskellige madopskrifter.

Du kan f.eks. lave lækre hindbærmuffins, citronmarmelade eller grøntkålspesto! Det er kun fantasien (og vejret), der sætter grænsen!

Udnyt din have

Hvis du er så heldig, at du har din egen have, så er foråret tiden, hvor du skal begynde at se på, hvordan du kan opgradere den. Hvis du godt kan lide at have en flot have fyldt med planter, så er der masser af ting, du kan købe. Køb kirsebærtræ, rabarberplanter, rosebuske eller andet, der giver haven et personligt præg.

Det er også i foråret, du kan begynde at kigge efter møbler til haven. Det er jo så hyggeligt, at man kan bruge haven til noget funktionelt, og er der noget så hyggeligt, som en aften i haven? Det kan også være, det er nu, du skal begynde at kigge efter en grill til haven?

Garderoben

Når vejret skifter, så er det også på tide at skifte ud i garderoben. Det kan være, at du stadig mangler at finde den perfekte jakke til foråret, så er det måske på tide at begynde at lede efter en. Det er også til foråret, du kan skifte de store vinterstøvler ud med sneakers eller senere hen på foråret: sandaler.

Det kan også være, du har nogle kjoler, der hænger bagerst i skabet – så er det måske tid til, at de får en plads forrest i skabet, for det er til foråret, du stille og roligt kan begynde at bruge dem.

Forårsrengøring

Når vejret udenfor bliver lysere, føles det som en frisk start. Du kan også være en af de mange, der vælger at holde en forårsrengøring. Det lyder måske ikke som en måde at nyde foråret på, men det er helt sikkert noget, du vil blive glad for, når det er gjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *