Home > Blog > Giv dit terrarie liv med stilfuldt tilbehør

Giv dit terrarie liv med stilfuldt tilbehør

Hvis du har et terrarie, er der stor sandsynlighed for, at du har ledt efter måder at gøre det mere interessant på. Du kan bruge forskelligt tilbehør til at skabe en lille oase, der er perfekt til dit skrivebord eller hjørnet i din stue. Der findes mange butikker, der tilbyder alt fra planter og sten til møbler og figurer. Her er en liste over nogle af de mest populære varer på markedet!

Gemmesteder af sten og kokosnødder

Ud fra hvilket dyr du har i dit terrarie, så kan det formentlig godt lide at gemme sig. En edderkop har brug for gemmesteder for at føle sig trygge. Derfor er det vigtigt, at der er masser af gemmesteder at vælge imellem. Undersøg hvad dit dyr foretrækker. Find gode gemmesteder til dit dyr på denne her side.

Terrarie lys

Hvis du vil holde dine planter sunde, er det vigtigt, at de får den rette mængde lys. Hvis du ikke har meget sollys i dit hjem, kan det være klogt at investere i noget kunstigt lys. Det er dog ikke kun for planternes skyld, at man kan købe terrarie lys, men også for dyrene. Mange dyr der lever i terrarier, har brug for varme for, at deres kroppe og system kan fungere.

Reptil skåle

Hvis du har et terrarie med krybdyr i, er der stor sandsynlighed for, at de har brug for at kunne drikke vand. Du kan købe specielle krybdyrskåle til dette formål. Disse skåle ser ikke kun godt ud, og de fleste er i et sten-look, så det ligner en skål fra naturen. Skåle kan bruges til at fylde med snacks til dyret, eller fyldes med vand. Når de fyldes med vand, så sørg for, at skålen ikke er så dyb, at dyret kan risikere at drukne i det.

Gør det så naturligt som muligt

Når man har et terrarie, så handler det om, at man skal undersøge, hvordan dyrets oprindelige levested ser ud, og indrette derefter. Jo mere naturligt det er, jo mere vil dit krybdyr gives. Det er også en af årsagerne til, at meget af terrarie udstyret og tilbehør er i naturtro farver, hvor de har formået at skabe en skål af plastik, som ligner en sten på en prik.

Undersøg, om dit dyr kan lide vand, om det foretrækker mos, varme eller andet i sine omgivelser. Det er din opgave som kæledyrsejer, at sørge for, at dyret har de bedste betingelser og bedste levevilkår for at opnå den bedste trivsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *