Home > Blog > Gode julegaveideer i coronaens tegn

Gode julegaveideer i coronaens tegn

Der er ikke er meget som det plejer at være i år. Julen bliver på mange måder heller ikke bliver som den plejer for mange. Hvis man plejer at samles hele familien fra hele landet, bliver det nok en anden skala i år. Ikke desto mindre, så kommer man ikke uden om at julen nærmer sig med hastige skridt. For nogen betyder det også, at panikken over hvad man skal købe i gave så småt begynder at brede sig. Nogle af dem der notorisk er svære at købe gaver til er mænd over 40 år, også ofte kendt som ”manden der har alt”.

Her er tre gode bud på, hvad du kan købe, som vil kunne bringe glæde. Alle tre er ”coronavenlige” bud.

Gavekort til restaurant

Det kan godt være, at vi ikke helt ved hvornår vi igen kommer til at kunne gå ud og spise igen, men det kommer til at ske. Hvem elsker ikke en god middag ude, og restauranterne er presset i denne tid. Så udover at give en gave til en, så hjælper du også en branche der trænger. 

Et bålfad eller en bålhytte

Dette kræver naturligvis at modtageren af gaven rent faktisk har en har en have, men ellers er det noget der virkelig kan begejstre. Du kan finde et bålfad her.  Corona har lært os hvor sundt det er at være udenfor, og mange af os har tilbragt meget mere tid i vores haver i 2020 end vi plejer, så hvorfor ikke få lidt mere ud af den.

Gavekort til en lokal butik

Men nethandlen har stormet frem og vi har købt alt fra tøj og sko til dagligvarer online, så har de mindre fysiske butikker været langt mere presset. Færre mennesker i bybilledet sammen med nedlukninger. Giv et gavekort til en lokal butik uanfægtet at det ikke helt vides hvornår det kan bruges. Det kunne også være til en frisør, der ligeledes er en branche der har været meget udsat. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *