Home > Blog > Lækker nye shop til danskerne!

Lækker nye shop til danskerne!

PrisPresseren.dk har fået et ansigtsløft og er nu klar til at tilbyde danskerne en masse nye smarte produkter til utroligt lave discountpriser. PrisPresseren ejes og drives af Heimdall Nordic Group, som købte virksomheden tilbage i starten af 2019 efter den tidligere virksomhed bag, gik konkurs.

Nu vil man tilbyde danskerne alt i discountprodukter lige fra mobilcovers og mobiltilbehør i denne kategori til tøj og bolig og fritid. Med mere end 50.000 varenumre satser man stort hos PrisPresseren.dk i en tid, hvor danskerne er blevet mere prisbevidste grundet udfordringerne i økonomien.

Især elektronik er et område, hvor man hos prispresseren ønsker at gå forrest ved at tilbyde produkter, som er smarte og i en god pris i et væld af forskellige typer og designs.

I tidens løb siden de overtog, har Heimdall Nordic Group omstruktureret virksomheden og processerne bag med et nyt lagersystem og infrastrukturdesign, som skal gøre alt meget nemmere og hurtigere fremadrettet. Ligeledes vil man nu kunne tilbyde levering 24 timer 365 dage om året.

Prispresseren.dk har fået en komplet nyt design og overhaling med den nye hjemmeside, som skal øge konverteringerne markant ved at gøre det nemmere for kunderne at finde produkterne i et moderne og hurtigt design.

Der er kommet skilte op, og markedsføringen har fået et løft i vejret med forskellige salgsfremstød med nye og kendte produkter med god efterspørgsel.

Til alle de kommende fester og arrangementer vil der være rigeligt med gode tilbud og muligheder for at lave nogle god handler med mængdekøb. Derfor egner webshoppen sig også til erhvervsdrivende med mulighed for at lave handler af stor størrelse på en lang række produkter.

Det stopper dog ikke her, og man vil i 2021 især kunne se flere store fremstød fra webshoppen med nye og interessante produkter, som man ikke nødvendigvis finder andre steder i Danmark.

Prispresseren gør brug af slogaet ’vi presser prisen’ og gør meget ud af at kunne føre produkter på webshoppen til de laveste priser på nettet.

Undervejs vil man kunne se at der kommer flere nye produkter ind på shoppen, som også huser produkter fra søstersiden, Dansk Ehandel. Derfor finder du kvalitet til lave priser og i et stort udvalg af farver, funktionalitet og typer.

En ny webshop, tusindvis af nye produkter og en strømlinet proces er nogle af de ting, der skal gøre prispresseren. Alt optimeres løbende og evalueres til gavn for forbrugeren, der altid vil finde en online butik med engagement, god service, transparenthed og lave priser for gode produkter.

Man ser positivt på fremtiden, hvor man også har lavet en butik, hvor kunderne kan købe og afhente deres varer efter behov – ligesom man kan købe andre produkter fra andre webshops under Heimdall Nordic Group.

PrisPresseren.dk ønsker at blive en markant handelsplatform ilandet igen, og det forsøger man altså at blusne op for igen med alle disse nye initiativer.

50.000 varer giver derfor en stor mulighed for at finde noget til enhver smag med mange forskellige designs, typer produkter og farver, som nemt kan give hovedpine på den gode måde, når du skal ind og shoppe gaver til andre og dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *