Home > Blog > To ting, der kan gøre hverdagen nemmere og sjovere

To ting, der kan gøre hverdagen nemmere og sjovere

Har du prøvet at stå et sted med dårlig forbindelse? Det er enormt frustrerende, når mobildækningen er dårlig. Hvis du ofte sidder i sommerhuset, eller hvis du bor et sted med dårlig signal, så er der noget, du kan gøre. Flere steder på nettet kan du finde en oversigt over mobil dækning hos danske teleselskaber. Her kan du se, hvilket et mobilabonnement du skal vælge for at få den bedste mobildækning.

Her kan forbindelsen være dårlig

Der er generelt god mobildækning i Danmark, men det kan være et problem nogle steder. Det er forskel fra selskab til selskab, hvordan forbindelsen er de forskellige steder, og hvor masterne er sat op. Det er derfor en god ide at undersøge mobildækningen hos det selskab, som du ønsker at skifte over til. Her kan du eksempelvis opleve problemer med dækningen:

  • Ved grænseområderne: Mobildækningen kan være dårlig, hvis man bor tæt på den tyske grænse eller langs Øresund. Dette skyldes, at telefonen automatisk skifter over til en udenlandsk operatør.
  • I sommerhusområder: Dette kan skyldes, at kommunerne ikke giver tilladelse til selskaberne, som derfor ikke kan sætte master op.
  • På landet: Selskaberne kan vurdere, at det ikke kan betale sig at sætte master op i områder på landet. Der er derfor længere mellem masterne, og dækningen er dårligere.
  • I udlandet: Arbejder du meget i udlandet? Eller kan du godt lide at rejse sydpå om vinteren? Så har du sikkert oplevet dårlig dækning. Selskaber lejer sig ind på netværker i de forskellige lande, og dette skaber tit udfordringer med dækningen.

Rejs væk fra kulden og de mørke dage

Det kan være hårdt at komme igennem de mørke og kolde dage i vinterperioden. Der er langt til de lysere dage og solskinnet. Kom foråret og sommeren i forkøbet og rejs sydpå i vinteren. Udvalget af billige rejser er stort, og du kan vælge imellem mange solrige destinationer. Du kan overveje en tur til:

  • Tanzania: Den eksotiske øgruppe er blevet en populær rejsedestination, de seneste par år. Dette skyldes det skønne klima, den smukke natur, de overdådige hvide strande og den velsmagende mad
  • Thailand: Mange danskere rejser hvert år til Thailand i vinterperioden. Når det er vinter herhjemme, er det nemlig sommer i Thailand. Du er derfor garanteret at få masser af sol og smukke strande.
  • Bali: Med de kridhvide strande og azurblå vand er Bali som taget ud af et billedgalleri. Bali byder på masser af turistattraktioner, lækker indonesisk mad og lave priser.

Det kan være en god investering at rejse sydpå, når de mørke dage kommer. En tur til de solrige lande kan gøre underværker for humøret og energien. Når du planlægger rejsen er det vigtigt at undersøge både flybilletter og hoteller først.

Du kan finde flybilletter billigt online, og du sparer ekstra meget ved at bestille i god tid. Du skal dog være opmærksom, at der kan komme ekstra gebyrer på billetterne, når du bestiller.

Det er en god ide at læse anmeldelser af hotellerne online. Her kan du også ofte finde billeder, som andre gæster har lagt op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *