Home > Blog > Fyld dine julegaver med sjove jyske ord

Fyld dine julegaver med sjove jyske ord

Mange elsker den jyske dialekt for sine sjove udtryk og ord. De fleste vil også helst gerne hav flere af dem i sin hverdag.

Hvorfor så ikke sammensmelte forkærligheden for sjove jyske ord med det årlige julegaveræs? Mange finder det ekstremt svært at finde inspiration til julegaverne. Specielt fordi den personlige gave, er den vi nyder mest at give.

En genial måde at bruge de sjove jyske ord til årets julegaver er, at lave en gør-det-selv-plakat. Hos jysktidende.dk fokuserer deres historier på lokalsamfundet, så her kan man finde masser af jysk inspiration. Læs herunder for at finde ud af, hvordan du kan lave en plakat med sjove jyske ord.

Humoristisk boligindretning

Der findes mange måde at indrette sit hjem på, men det er nok de færreste, der gider at kigge på helt tomme vægge i deres hjem.

Dette er nok også en af grundene til, at plakater er blevet et kæmpe hit de seneste år. De kommer i mange farver og designes, så de passer til et hvilket som helst hjem og hvilken som helst stil.

Plakater med ord er specielt et af de typer af plakater, som virkelig har oplevet stor efterspørgsel. Det gode ved denne type plakat er, at den er utrolig nem at lave selv. Man behøver ikke ud at bruge en formue på den.

Samtidig kan man ændre på plakaten, så den kommer til at være den perfekte og sjoveste personlige julegave. Den, der modtager gaven, vil helt sikkert synes, at det er den mest humoristiske gave, de nogensinde har fået.

Find et sjovt og betydningsfuldt ord  

Det er ikke helt tilfældigt hvilket ord, man vælger at skriver på sin plakat. Det bedste ville være, hvis man havde et favorit jysk ord eller udtryk, som man ville kunne printe, men det er ikke altid tilfældet. Så kan man heldigvis finde masser af inspiration andre steder.

Hvis den, der skal have gaven, eksempelvis bor i Sønderjylland, så ville den oplagte mulighed være at finde nogle sjove jyske ord med sønderjysk oprindelse, og så skrive dem på sin plakat.

På den måde holder man det meget personligt og humoristisk. Hvis plakaten kommer til at hænge et sted, hvor man ser på den hver eneste dag, så vil ordet med garanti blive et udtryk, man vil tage i brug i sit dagligdagssprog også.

Fuldend din personlige gave

Det gode ved at lave en personlig gave er, at man fuldstændig selv kan vælge, hvordan gaven skal udforme sig. Ved plakaten gælder det ikke kun i valg af ord, men også i forhold til dens størrelse, farve og skrifttype.

Her kan man have ting som yndlingsfarve med i sine overvejelser eksempelvis. Eller hvis personen har en absolut favorit skrifttype. Når du har ord og layout på plads, så er der kun tilbage at printe den, og så sætte plakaten i en flot og passende ramme.

En plakat med sjove jyske ord er en relativt simpel måde at tilføje en masse humor til din personlige gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *