Home > Blog > Alternative ting du kan lave i julen

Alternative ting du kan lave i julen

Er du ikke lige så vild med julen, som så mange andre danskere er det hvert år, og savner du at lave andre ting end at se julekalender og spise juleslik måneden ud, er der heldigvis også en masse andre ting, du kan vælge at lave i december måned.

Der er jo ingen, der siger, at du absolut skal holde jul. Måske savner du også bare noget andet at lave i juledagene, indtil du venter på den store dag d. 24. december. Herunder kommer der et par bud på ting, du også kan lave i december måned, som ikke har meget med jul at gøre.

Vinterbadning

Har du en hybrid bil, så find den billigste opladning af plug-in hybrid og kør til den nærmeste vinterbadeklub. Der er mange vinterbadeklubber rundt omkring i landet, og der er med garanti også en i nærheden af dig, som du frit kan melde dig ind i.

Har du ikke prøvet at vinterbade før, kan du allerede nu godt glæde dig til at være med. Det er en fantastisk oplevelse, og selvom det er et chok for kroppen at komme i det kolde vand, er det en fantastisk følelse at komme op i varmen bagefter.

Vinterfiskeri

Er du mere til fiskeri, kan du også vælge at pakke bilen med fiskestænger og blink og tage ud for at fiske, selvom kalenderen viser december måned. Det kan stadig godt lade sig gøre at fiske om vinteren, så længe du bare finder de rette steder.

Det handler blandt andet om at fiske dybt om vinteren, fordi fiskene søger mod bunden af vandet, hvor temperaturen er højere. Det kræver naturligvis også, at der ikke er is på vandet, da det i så fald bliver lidt sværere at komme i med snøren.

Solferie

Vil du bare gerne have noget sol og sommer, selvom det er december måned, kan det trods alt stadig lade sig gøre, hvis du bare tager på en ferie væk fra Danmark. I december måned er det eks. oplagt at tage en tur til Thailand, USA, Australien eller bare De Kanariske Øer, hvis du gerne vil have lidt sol i en ellers mørk og kold tid.

Du kan nemt finde rejser til varmere himmelstrøg, og der er mange, der vælger at tage ud at rejse i julen. Så du skal ikke være bange for, at du er den eneste, der kan finde på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *