Home > Blog > Powerbanks til folket!

Powerbanks til folket!

Powerbanks til folket!

Vi tilbyder powerbanks i adskillige forskellige modeller om det skal være en selvopladende powerbank med solceller, om power banken skal have en høj batterikapacitet, om den skal kunne lade mange enheder op på samme tid eller alle ovenstående.  

Powerbanks findes i adskillige forskellige afstøbninger om du ønsker en lille kompakt powerbank, der nemt kan være i lommen eller om du ønsker en stor powerbank med et stort batteri, som du ikke skal lade op så tit.  

Er du på farten og bruger din telefon eller tablet, når du er på arbejde og dræner din enhed for strøm. Så kan det være ideelt at tilkøbe sig en powerbank, som kan lade din mobil og smartwatch op på samme tid og hurtigt evt. med quick charge.  

Vores powerbanks kommer med en strømmåler, så du kan se om din powerbank har lidt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade den op. 

Elsker du vandreture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være optimalt for dig at tage en powerbank med som kan give alle dine enheder strøm, mens du er på farten. Her har vi ligeledes powerbanks med solceller, så du kan nyde det gode vejr og samtidig lade din telefon op mens du får et afbræk fra hverdagen.  

Nyerere mobiler skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden flere krav til hvad mobilen skal kunne. Alle disse egenskaber er med til at stjæle batteritid og det kan være klogt i mange situationer at have en powerbank, så du slipper for at skulle kigge efter en strømforsygning hver gang du skal lade ens telefon op.  

Spiller du på din mobil har du sikkert prøvet at det stjæler din telefons strøm og det er bittert at skulle stoppe sit spil fordi du er ved at have lidt strøm.  

Størstedelen powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det er klogt at købe en powerbank, der er samarbejdsvenlig med netop din enhed i stedet for at man skal lede en mellemløsning.  

Undgå afbrydelser 

Med en powerbank undgår at du løber tør for strøm mens du er på farten og ikke har adgang til en stikkontakt.  

Oplev forbedrede powerbanks 

Der er igennem tiden hændt meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opdage en vanvittig batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så man kan opleve utallige opladninger gennem powerbanken før den har brug for en opladning på ny.  

Du kan derfor også opdage at der er en lang række nye features ved powerbanksene. Her findes der nu ultra små og kompakte, så de ikke er klodsede og fylder meget. nogen kommer med solceller, så du faktisk aldrig har brug for at skulle oplade din powerbank. Nogle er med trådløs opladning, så du slipper for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med adskillige udtag, så du kan lade flere enheder på samme tid.  

Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også adskille mellem de forskellige enheder, så du kan oplade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle vurdere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm.  

Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan klare, men nu kan powerbanks fortælle, hvornår din smartwatch er fuldt opladet, så du slipper for at skulle bruge strøm på ingenting.   

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *