Home > Blog > De populære foldemadrasser fra By KlipKlap i mange farver

De populære foldemadrasser fra By KlipKlap i mange farver

Hos By KlipKlap finder du multifunktionelle produkter i lange baner, der vil være et hit i dit hjem. Siden 2010 har By KlipKlap skabt nye multifunktionelle produkter, der har en lang levetid. Produkterne kan bruges på mange forskellige måder, og kan være del af en masse forskellige lege.

By KlipKlap er et kendt brand, og hos Little Happy finder du et bredt udvalg af deres produkter. Her, https://littlehappy.dk/by-klip-klap, kan du finde det brede sortiment af deres produkter, og finde lige dét produkt du søger til dit hjem. Der findes mange forskellige produkter og farver, så du skal bare slå dig løs!

De forskellige foldemadrasser fra By KlipKlap

By KlipKlap er kendt for deres mange multifunktionelle foldemadrasser, der kan bruges på en masse forskellige måder. Ved at folde dem på forskellige led får du et nyt møbel eller aktivitetslegetøj for hvert led. Dette giver dig mulighed for at have eksempelvis en ekstra seng til sovende gæster, eller et areal hvor der er sikker leg på blødt underlag.

Foldemadrasserne findes i forskellige størrelser og farver. Dette giver dig mulighed for at finde lige den madras, der passer til dit hjem. Alle foldemadrasserne giver dig mulighed for at have et areal hvor barnet kan lege på et blødt underlag. Nogle af madrasserne kan foldes som en sofa, mens andre kan foldes på andre måder.

  • Foldemadras single

Single er en model hvor, når man folder den ud, bliver den til en helt normal 1-persons-madras. Denne madras har 3 lag, og inviterer på masser sjov og leg med venner og familie. Madrassen kan være en fin stol når den er foldet sammen. Den kan også sagtens foldes ud, og være en ekstra seng til overnattende gæster.

  • Foldemadras XL

Denne model er den ekstra store foldemadras. Den kan bruges som det ultimative underlag til sjov og leg. Madrassen kan foldes på forskellige måder, alt efter familiens behov. Den kan foldes så den sidder som en sofa, så der er ekstra siddepladser på børneværelset, eller siddepladser som en biograf i stuen.

  • Foldesofa

Foldesofaen er et kæmpe hit, der kan bruges på mange forskellige måder. Med foldesofaen medfølger også to store puder, som kan bruges som ekstra støtte, eller hovedpuder når den er foldet helt ud. Denne sofa sikrer maksimal komfort, uanset hvor og hvordan den er placeret.

By KlipKlap i dit hjem

Som sagt findes madrasserne i forskellige størrelser og farver. Dette kan være en fordel for dig, når du skal vælge, hvilken madras der skal passe ind i dit hjem. På den måde kan du finde den der passer i både størrelse og farve.

Med en foldesofa kan du skabe det ultimative hyggehjørne til dit barn på børneværelset. Med et lille bord kan barnet have sin helt egen stue. Dette vil helt sikkert være et hit.

I stuen kan du skabe en sjov legeplads, eller et hyggeligt hjørne til barnet. Ved at folde en madras ud og sætte noget legetøj, kan barnet nu have sit eget spot, hvor der må leges løs i stuen. Ved at lægge nogle puder og et tæppe har barnet sit eget lille hyggehjørne, som helt sikkert vil blive elsket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *