Home > Blog > Julemanden gav Mathias en god ide i julegave

Julemanden gav Mathias en god ide i julegave

Det er ikke nemt at give en gave til en som har alt. Det kender jeg selv alt til, men hvad gør man så? Virksomhederne er mange, og der er 10 gange så mange valgmuligheder. Mathias er en 21-årig ung iværksætter fra Kolding, som har lanceret sit eget sengetøjs brand, Rex Sengetøj. De sælger kun eksklusivt og funktionsrigt sengetøj primært hvor tekstilerne uld og bambus indgår.

Ideen til Rex Sengetøj kom faktisk fra julemanden

Mathias fik en juleaften i 2019 en uld-trøje som ikke kradsede. Hvilket han umuligt kunne få til at gå op, da uld har kradset alle de dage han nu engang kunne huske tilbage. Uld kradser, og uld skal kradse tænkte han – men næh nej, sådan skulle det ikke være. Og her lysnede han et marked for uld, for hvad nu hvis man kunne tage de geniale fordele fra uld, og implementere det i soveværelset, som uden sammenligning er den største sundhedsdræber?

Vejen var og er sjov

Vejen var sjov derhen, men det lykkedes i 2021, hvor verdens første uldsengetøj kom på markedet. Et pragteksemplar og uden sammenligning det mest luksuriøse sengetøj, som du kan finde på det danske marked. Det har taget utallige prototyper af forskellig uld, det har taget utrolig lang tid at konstruere tegningerne til den danske systue, men det har været hele rejsen værd, og hvad er sådan en rejse egentligt værd i sidste ende?

Resultatet var specielt

Resultatet af hans første kollektion blev eksklusivt sengetøj af uld og bambus som på sigt bliver udvidet til alle de tekstiler du nu engang kender, så Rex Sengetøj kan levere sengetøj til alle danskere, til overkommelige priser men en fuldstændig exceptionel komfort – som burde koste det 10 dobbelte – det dyre mellemled er blot skåret væk. Det kan og skal i fremtiden ikke kunne svare sig at vælge sengetøj til 200 kr., når man kan få en sundere livsstil ved at sove med sengetøj til 400 kr.. “Vi må ikke, og skal ikke gå på kompromis, når det kommer til vores sundhed” slutter Mathias Rex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *