Home > Blog > Hvilken julekalender kommer der i TV i år?

Hvilken julekalender kommer der i TV i år?

Det skifter meget fra år til år hvilken julekalender der vises på de forskellige TV-kanaler. Nogle år er det helt nye julekalendre der aldrig er vist før, men der andre år bliver kørt med genudsendelser. I år kan du glæde dig til en helt ny julekalender på TV2 og et gensyn med en populær julekalender på DR.

Årets nye julekalender på TV2

Året nye julekalender på TV2 hedder Kometernes Jul. Den handler om 4 børn der deltager i et kursus for børn i astrofysik. Et af deres projekter gør så 2 af børnene ved et uheld bliver teleporteret til den fjerne Planet 9 og de må nu arbejde mod tiden for at få dem tilbage igen.

Det er en julekalender med et naturvidenskabeligt præg, der udover at være meget fiktionsbaseret, tager udgangspunkt i reelle teorier og viden inden for området. Medvirkende i julekalendern er blandt andet: Søs Egelind, Martin Greis-Rosenthal og Molly Egelind, Shireen Noor Rasool og Bertil Smith.

Årets julekalender på DR

På DR får vi et gensyn med den populære julekalender Tidsrejsen fra 2014. Julekalenderen handler om en 13-årig pige hvis forældre blev skilt sidte jul og hendes største juleønske er at de finder sammen igen. Hun modtager en særlig kalendergave af sin farfar, en Gyro, der kan bruges til at rejse i tiden med. Herfra udvikler hendes jul sig til noget af et eventyr.

Det er en julekalender der vil være sjov for mange børn at se igen, men det vil også være en helt ny oplevelse for de børn der dengang var for små til at se den. Medvirkende i julekalenderen er blandt andet Bebiane Ivalo Kreutzmann og Hannibal Harbo Rasmussen.

Det er TV2 og DR1 der er Danmarks hovedkanaler og der de største julekalender successer bliver vist, men hvert år er der masser af andre julekalendre i forskellige former og formater på andre kanaler. Du kan se alle du julekalendre der bliver sendt på tv-julekalender.dk.

De mange populære streamingtjenester har også gjort at der bliver mulighed for at se flere ældre julekalendre, da de blot blive lagt ud på DR TV og TV 2 Play m.f.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *