Home > Blog > Spred den gode julestemning

Spred den gode julestemning

Når det endelig er jul, så handler det bare om at sprede den gode julestemning. Hvis du slet ikke kan få jul nok, er der ikke nogen grund til at lægge skjul på det. Ingen skal bestemme, hvor meget julestemning, du må- eller skal sprede. Derfor skal du da også sætte alt ind for, at gøre noget ud af det. Herunder kan du finde nogle gode bud på, hvad du kan gøre, for at sprede hyggelig julestemning.

Anskaf dig en skøn juletrøje

Har du set det store udvalg af juletrøjer? En juletrøje kommer i mange forskellige variationer. Du kan få de helt klassiske, hvor små motiver af julefigurer skaber et fint udtryk. De er typisk i julede farver som rød, grøn eller mørkeblå. Du kan fx også få en sød juletrøje med hvide snefnug.

Men juletrøjer kommer naturligvis også med vildere motiver, hvis du skal give udtryk for at være den helt store juletosse. Her er motiverne meget mere iøjefaldende, hvor der fx kan være et stort motiv af Rudolf med sin røde tud. Men det kan også være julemanden, en alf eller en snemand. Mange af motiverne er tossede og sjove, så det vil sprede glæde til alle, der måtte få øje på den.

Husk at ønske glædelig jul

Det handler altid om at sætte det gode eksempel, så ønsk glædelig jul du møder på din vej. Der er ikke nogen grund til ikke at gøre det, og det vil bestemt falde i vildt god jord hus de fleste. At sige det med et smil er en måde at virke imødekommende på. Og det er altid godt at give udtryk for, at man lægger mærke til sine medmennesker.

Send hyggelige kort, der vil overraske

Og så kan du gøre noget, som er blevet lidt en ting, som ikke ret mange gør længere. Du kan sende julekort med posten til familie og venner. Håndskrevne, naturligvis. En gang gjorde man det af tradition og for at glæde. I dag vil det overraske enormt meget – og måske af den grund få endnu større betydning hos modtageren. Netop fordi det ikke er noget, man sådan rigtigt gør længere.

Der er helt sikkert en masse ting, du selv kan finde på. Du kan bruge ovenstående ting som inspiration, og hvis du ikke selv havde tænkt på dem, så er det bare at kaste dig over dem. Og så skal du bare tænke kreativt, så du selv finder på endnu flere ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *