Home > Blog > Hvad skal du købe af gaver til din partner ?

Hvad skal du købe af gaver til din partner ?

Julen står næsten for døren og det sædvanlige ræs går igang – hvad skal man købe i gave ?

Det er for nogen en fantastisk tid, for andre er det den sværeste. Nogen elsker at købe gaver mens andre hader det. Det er heller ikke altid lige let at finde på de helt rigtige gaver, hvis man ikke aner hvor man skal starte. 

Spørger man en lang række mænd, så ønsker de sig kun en ny speedbåd, ny motorcykel, nye alufælge, ny fladskærm eller måske en computer. Det er ikke lige de ønsker man går ud og køber. Omvendt er der ved kvinder de farlige faldgruber. Frækt lingeri har nemlig sjældent den ønskede effekt på hende, hvis du køber det et numre for stort eller småt. Så hvor skal man starte og hvad skal man vælge. 

Gaver til mænd.

Mænd er nok alt i alt de sværeste at købe noget til. De giver sjældent mange tips til hvad de ønsker. De har dog næsten altid en hobby du kan finde noget til. Det kan være sport, gør-det-selv, samle frimærker eller noget helt andet. Små ting og gadgets er noget de altid bliver glade for, når det er til deres hobby. Mænd plejer også at have en favorit spiritus. Elsker han en god rom, så køb sådan en flaske. 

Gaver til kvinder.

Kvinder har næsten altid en lang ønskeseddel. Så det gør sagen noget nemmere. Du kan til dels slavisk købe ud fra hvad de ønsker sig. Husk blot det med størrelsen. Vil du overraske, så er lingeri fra deres mand faktisk altid en lækker gave. Der er også altid den med selvforkælelse. Kvinder kan godt lide at komme til kosmetolog eller i spa. Så et sådan gavekort er altid noget de glæder sig over. 

Husk også jeres forhold.

Jeres forhold kan også godt lide gaver. Tit er man i julen så stresset at man helt glemmer hinanden. Noget der kan hjælpe her er den frække julekalender. Den har været utrolig populær de seneste år og giver jeg hver dag en ny fræk overraskelse. 24 små stykke sexlegetøj eller lingeri der er inspiration til at dyrke hinanden mere. Julen har aldrig været så hed en måned. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *