Home > Blog > himalaya salt lamper & inhalator

himalaya salt lamper & inhalator

Himalaya Saltlampe er en lampe skabt fra med inspiration fra naturen. Det er en spændende måde at kombinere behovet for elektrisk lys med det, den smukke natur har givet os af materialer. Du kan få mange forskellige saltlamper, der har meget forskellige størrelser, farver og former. Inden du anskaffer dig en lampe, skal du derfor tænke godt over, hvor din lampe skal stå, så du kan være sikker på, at du vælger den helt rette størrelse. Placeringen er nemlig vigtig, så du får mest muligt ud af det behagelige og rolige lys, en Himalaya saltlampe giver, du er også velkommen og komme ind i vores butik beliggende i københavn, så du kan få lige netop den Himalaya saltlampe du ønsker dig.

En lampe du ikke vidste, at du manglede

Når du anskaffer dig en saltlampe, vil du med det samme bemærke den gode effekt, og straks tænker over, hvordan du dog har kunne undvære sådan en lampe. Det er et meget specielt lys, den giver, på grund af saltet, lyset skal trænge igennem. Det er lidt som et opfriskende lys i mørket, og man bliver hurtigt betaget, nærmest hypnotiseret, til blot at sidde og kigge på lampen og dens flotte belysning.

Den perfekte natlampe, som anvendes i praksis forskellige steder

Hvis du søger en natlampe, er en saltlampe det helt perfekte valg netop på grund af belysningen. Når den lyser op om aftenen, og særligt i de mørke vintermåneder, har den en effektiv effekt på humøret. Den er bestemt også velegnet til at have stående ved din seng, så du kan ligge og kigge ind i den. Modsat elektroniske enheder, med et skarpt og blåt lys, vil en saltlampe ikke forstyrre din søvn. Det varme og orange lys forstyrrer nemlig ikke din dannelse af melatonin, modsat de elektroniske skærme, og derfor opretholder du den naturlige balance. Du kan altså få en fortsat god døgnrytme, samtidig med at du kan nyde det hyggelige lys. Netop af denne grund anvendes disse saltlamper også som beroligende natlys på steder som døgninstitutioner og plejehjem.

Stil den hvor du har lyst, og få renset luften

En saltlampe kan stå i samtlige rum. Det er uanset, om det er i soveværelset, ved siden af sengen, i stuen, i køkkenet eller et fjerde sted. En saltlampe kan nemlig rense luften, da den, når den står tændt, tiltrækker fugten, der naturligt er i luften. Fugt kan bære urenheder, og derfor kan luften blive renset. Du kan også prøve en Himalaya Salt inhalator, hvis du netop overvejer salt som en løsning til et bedre indeklima.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *