Home > Blog > Kom til julehygge på Store Torv i Aarhus

Kom til julehygge på Store Torv i Aarhus

Julen står for døren, og Store Torv bliver omdannet til det hyggeligste juleområde med masser af oplevelser for hele familien. Julen kommer tidligt i år, og vi starter vores julehygge den 26. november. Herefter står den på en 10 dage lang julefest med fantastisk julehygge og skønne juleværksteder. Jul på Store Torv varer indtil den 05. december.

Hvad kan du opleve på Store Torv?

Foran Aarhus’ smukke domkirke bliver der stillet op til det helt store julearrangement. Her er fællessang og madlavning, så alle forbipasserende kan komme i den helt rette julestemning. I løbet af de 10 dage kan du tage plads på bløde lammeskind, og nyde varmen fra de opstillede bålfade. Sammen med den brændte duft, kommer også duften af julelækkerier og forskellige julespecialiteter. Nogle af lækkerierne er gratis, mens der skal betales et mindre beløb for andre.

Skal du på juleshopping med familien? Hvorfor ikke starte med et besøg på Store Torv? De mange hyggelige arrangementer er oplagt for både børn og voksne, og lækkerierne kan med fordel deles med dem, du holder af.

Ægte julemad og julegodter

Julen er traditionernes fest, og i Danmark er traditioner tæt forbundet med hygge og samvær. Men også med mad og lækre sager. På Store Torv kan du bl.a. opleve småkagebagning – både af de klassiske småkager og af helt nye kreationer. Du kan også smage på den perfekte julemedister og få tips til at lave den lige så godt derhjemme.

Tag også et smut forbi krea-værkstedet, hvor du kan udfolde din kreativitet og skabe den smukkeste julepynt. Elsker du også julens sange og salmer? Det er altid sjovest at synge i kor, og på Store Torv skal der naturligvis også synges julesange. Kom og vær med til den helt store sangoplevelse fredag den 26. november, hvor musiker og skuespiller Martin Brygmann hjælper med at skabe julestemning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *