Home > Blog > Kan man nøjes med aktier?

Kan man nøjes med aktier?

I princippet er det muligt kun at investere i aktier og få meget gode afkast, hvis man vælger de helt rigtige. Man siger dog oftest, at man skal sprede sin risiko ud på forskellige slags ting, hvorfor man måske ikke skal smide alle sine penge i aktier. Der er mange andre muligheder, og vi vil kigge på nogle af dem her i denne artikel.

Vi vil blot gøre dig opmærksom på, at vi her på bloggen ikke er professionelle investorer eller lignende, hvorfor du ikke kan betragte hvad der står i denne artikel for rådgivning omkring investeringer og lignende. Du skal foretage din egen research og komme frem til dine egne konklusioner. Gør du det, så er du meget godt stillet i forhold til forskellige ting.

Alternativerne til aktier

Obligationer

Mange har hørt om obligationer, og at disse er et godt alternativ til aktier. Dette er sandt nok, men afkastet er typisk meget lavere på disse. Man får dog en meget lavere risiko, og det er nok også derfor at nogle investeringsforeninger har et par procent eller større andele i obligationer. Der er forskellige lande, man kan investere i, og nogle lande har højere renter samt en højere risiko. Man kan finde en oversigt over ratings for de forskellige lande forskellige steder på internettet.

Ethereum

Kryptovalutaen Ethereum er et meget godt alternativ til aktier, fordi du kan bruge den til noget. Aktier køber du bare, og så kan du ikke bruge dem til noget, indtil du sælger. Bevares, du kan blive inviteret til en generalforsamling, men denne tager man ikke bare lige til – med mindre man bor tæt på og virkelig sætter sig ind i tingene. Ethereum kan du dog bruge til noget, og du kan nemt komme i gang med investering i Ethereum ved at købe valutaen Ether. Klik her for at komme i gang.

Crowdlending

Crowdlending er også et meget godt alternativ, men risikoen kan svinge rigtig meget. Kryptovalutaer er også en af dem, hvor den er høj. Konceptet er meget simpelt. Konceptet er meget simpelt, og nogle gange hedder det også Peer-to-peer lending.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *