Home > Blog > Hvor hurtigt vokser kejser Busk?

Hvor hurtigt vokser kejser Busk?

Kejser busk er en hurtigtvoksende plante, der kan nå en højde på 10 fod på kun en sæson! Denne hårdføre staude er en fremragende tilføjelse til enhver have, og dens lyse grønne løv og muntre gule blomster vil helt sikkert lyse ethvert rum op. Kejserbusken er nem at passe, og den vil trives i de fleste jordtyper. Denne plante er perfekt til at tilføje et udbrud af farve til dine havebede. Det er også et fremragende valg til hække og privatlivsskærme. Kejserbusken er ekstremt modstandsdygtig over for tørke og hjorte, hvilket gør planten til en god mulighed for dem, der har problemer med at dyrke andre sorter af stauder. Derudover er kejserbusken nem at beskære, så du kan forme den, som du vil! Plant denne smukke staude i dit havebed for at skabe en smuk kant i din gård. Dogwood Det er det mest almindelige træ i Carolinas.

Hvilken kejser Bush?

Emperor Bush er en smuk stedsegrøn busk, der kan nå 6-10 fod høj og bred. Den har mørkegrønne blade, der er lanseformede og aromatiske, når de knuses. I det sene forår producerer den klynger af lyserøde blomster, der tiltrækker sommerfugle. Emperor Bush er tørketolerant og klarer sig godt i fuld sol eller delvis skygge. Den kræver lidt vedligeholdelse og er hjortebestandig. Duften af blade og blomster tiltrækker en række dyreliv, herunder små pattedyr, fugle og sommerfugle. Bladene kan bruges til te og barken til farvestof. Kejser Bush er en tidlig kolonisator og klarer sig godt i forstyrrede områder som skovningssteder, overdrevne græsgange og minegenvindingsprojekter på vestkysten. Kejserinde af Indien (Paulownia tomentosa) EmpOrer Bush (Paulownia tomentosa) Kejserinde af Indien er et ekstremt hurtigt voksende, kortlivede, løvfældende træ, som er en fremragende gade, park eller hjemmetræ.

Hus & Have: Magasinet for det moderne hjem

House & Garden magazine er et af de mest populære bolig- og livsstilsmagasiner i USA. Den udkommer seks gange om året, og hvert nummer er spækket med smukke billeder af stilfulde hjem, nyttige indretningsråd, lækre opskrifter, interessante havetips og meget mere. Uanset om du er en erfaren professionel eller lige er begyndt, er der noget for enhver smag i House & Garden.

Link til artiklen

klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *