Home > Blog > Gode råd til planlægning af babyshowers

Gode råd til planlægning af babyshowers

Gode råd til planlægning af babyshowers

Har du taget den opgave på dig, som det er, at skulle planlægge et babyshower for en som du holder af? Så skal du huske på en del forskellige ting. Der skal både findes et sted hvor man kan afholde babyshoweret, et sted hvor der er plads til alle gæsterne og hvor det også er muligt at pynte op, og dermed skabe den helt rigtige atmosfære og stemning, som hører sig til et babyshower. Hvis man aldrig har prøvet at arrangere et babyshower før, så kan det godt virke som en overvældende opgave. Det kan det også være, hvis ikke man har gjort sig nogle tanker og overvejelse først, eller har forberedt sig ved at læse op på emnet. Heldigvis for dig, så har vi gjort noget af arbejdet for dig, og skrevet denne artikel, som giver dig et par gode råd.

Start med lokation og invitation

Inden du går videre med noget som helst andet, så bør du sørge for at have et sted du kan afholde babyshoweret. Det kan være i et privat hjem, enten dit eget eller en af de andre gæsters, eller også kan du booke en restaurant, café eller et forsamlingshus. Når du har stedet på plads, så skal du have styr på invitationerne. Babyshower kort kan du købe mange steder, men i Danmark er det ikke sikkert du kan finde dem i særligt mange fysiske butikker. Her er det nok nødvendigt at du bruger internettet.

Derefter finder du dekorationerne

Når du har styr på stedet og invitationerne, så kan du gå i gang med at finde pynt og dekorationer. På samme måde som invitationerne, så er det ikke sikkert det er noget du bare kan gå ud og købe. Her er internettet også din bedste mulighed for at finde præcis det du søger.

Glem ikke mad og drikke

Til et babyshower skal der også være noget man kan spise og drikke. Det behøver ikke være det helt vilde, da et babyshower ofte forgår i dagtimerne, og kun varer et par timer. Kage, muffins, te, kaffe, juice eller sodavand, burde kunne dække alle dine gæsters behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *