Home > Blog > Lej en bar til firmets julefrokost

Lej en bar til firmets julefrokost

Nu er det endelig ved at være tid igen! Året er næsten omme, og det betyder, at vi skal til at hygge os med en masse julefrokoster – både med familien, arbejdet og vennerne!

Skal du holde julefrokost for virksomheden? Så lej en bar og få en helt fantastisk aften! Når du lejer en bar til julefrokosten, kan du være sikker på, at hele aftenen får lidt ekstra. Du og kollegerne kommer ikke bare til at drikke de samme kedelige dåseøl, men kan i stedet hoppe op i baren og få jer en lækker cocktail lavet med de rette teknikker! 

Det kan kun blive godt, hvis du får booket en bar til lejligheden!

 

De bedste cocktails til julen

Synes du ikke, at det virker særligt julet med cocktails? Det kan det faktisk sagtens være! 

Hvis du lige tænker over det en ekstra gang, så findes der masser af røde cocktails, der passer perfekt til jeres julemandskostumer og nissehuer. Det ville blive det fineste billede af alle kollegerne, når I står der med det røde tøj og en fancy cocktail i hånden.

Lige såvel kan du også få en masse julede smage i dine cocktails, når du lejer en bar. Det kan for eksempel være kanel, æble eller bare de meget søde af slagsen. Voila, så er det hele i baren pludselig perfekt til et juletema!

 

Kollegerne får julelys i øjnene

Når først dine kolleger ser, at invitationen til årets julefrokost indebærer en cocktailbar med alvenderns lækre varianter, så får de da først lyst til at ryde kalenderen og komme afsted!

Der findes trods alt mange personer, der også ville foretrække en cocktail frem for en øl eller en snaps. Når du lejer en bar, så kan alle være i julefrokostens festligheder! 

En ting er sikker: I får en enormt sjov aften, når der først er fri bar med en professionel bartender ved roret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *