Home > Blog > Glæd dine medarbejdere med en flot gavekurv

Glæd dine medarbejdere med en flot gavekurv

Leder du efter en måde at vise dine medarbejdere, at du sætter pris på dem? Hvorfor ikke sende dem en gavekurv? Gavekurve er den perfekte måde at vise dine medarbejdere, at du holder af dem. De er også en god måde at vise din påskønnelse for et veludført arbejde. I dette blogindlæg vil vi nævne fordelene ved at sende en gavekurv, og vi vil give dig nogle ideer til, hvad du kan putte i gavekurven!

Fordele ved at sende en gavekurv:

Der er masser af fordele ved at sende en gavekurv til dine medarbejdere. For det første viser det, at du holder af dem og værdsætter deres arbejde. Det er også en god måde at vise din påskønnelse for et veludført arbejde. Gavekurve er også en god måde at øge moralen i virksomheden, og de kan endda bidrage til at øge produktiviteten.

Nogle idéer til, hvad du kan lægge i en gavekurv:

Hvad skal du så lægge i gavekurven? Det afhænger af dit budget og dine medarbejderes præferencer. Nogle almindelige ting, der ofte indgår i gavekurve, er dog mad, drikkevarer, toiletartikler og kontorartikler. Du kan også give et gavekort til en restaurant eller en butik. Uanset hvad du vælger, skal du sørge for, at det er noget, som dine medarbejdere vil sætte pris på og bruge.

Det gode ved en gavekurv er, at du kan målrette efter en bestemt målgruppe. Har du primært unge ansatte, så kan en gavekurv med oplevelser, biografbesøg, brunch eller selvforkælelse være ideelt. Hvis du har primært voksne ansatte med familie og børn, så kan de være ideelt med en gavekurv, som kan nydes af hele familien. Såsom vin til de voksne, eller forkælelse med partneren, slik til ungerne, så de ikke bliver helt glemt.

Til jul kan kan målrette kurven til en decideret julekurv. Der kan man fylde sine julekurve firmagaver med julekonfetti, julepynt, julefigurer eller andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *