Home > Blog > Adidas Yeezy Slide – en gennemgang af de nyeste sko i serien

Adidas Yeezy Slide – en gennemgang af de nyeste sko i serien

adidas Yeezy Slide er den seneste del af adidas’ Yeezy-serie af sneakers. Yeezy-serien er et langvarigt samarbejde mellem adidas og Kanye West. Den originale Yeezy-sneaker debuterede i 2013, mens adidas Yeezy Boost 350 og Yeezy 700 udkom i 2015 og Yeezy 700 Boost V2 i 2016. De nuværende sneakers, Yeezy Slide, er den tredje del af serien. Yeezy Slide har, som navnet antyder, en slide-konstruktion. Sneakeren har en velcrorem med en ydersål i gummi og en sål med en tydelig tredimensionel bølgetekstur. Den sælges for 120 dollars og fås i voksen- og børnestørrelser. Lad os tage et kig på adidas Yeezy Slide og finde ud af, om den er værd at købe.

Hvorfor købe adidas Yeezy Slide?

adidas Yeezy Slide er den tredje sko i den populære Yeezy-serie. Ligesom Yeezy Boost- og Yeezy 700-modellerne er adidas Yeezy Slide endnu et samarbejde mellem adidas og rapperen Kanye West. Yeezy-linjen er kendt for sine innovative designs, og adidas Yeezy Slide er ingen undtagelse – det er en af de mest iøjnefaldende modeller i kollektionen.

 

Yeezy Slide følger de samme designprincipper som de andre modeller i serien. Overdelen er fremstillet af strækbart, mesh-materiale, mens mellemsålen og ydersålen begge er lavet af det karakteristiske gummi. Designændringerne kommer dog i form af ydersålen og velcroremmen. Mens de to andre sneakers i serien havde en traditionel velcrorem i fuld længde, ændrer Yeezy Slide tingene med en slide-konstruktion.

adidas Yeezy Slide ser godt ud

adidas Yeezy Slide er en pæn sko, selvom den ikke er lige så iøjnefaldende som de to andre modeller i serien. Velcroremmen er det mest bemærkelsesværdige designelement, med det tredimensionelle bølgedesign, der løber rundt om skoens mellemsål og ydersål. Overdelen i mesh har en tonal stribe ved hælen, og brandingen er holdt på et minimum foran.

adidas Yeezy Slide er komfortabel

adidas Yeezy Slide er en komfortabel sko, som man kan forvente af en model i Yeezy-linjen. Velcroremmen er en dejlig ændring fra den standard fuld længde velcro, der findes på andre modeller i kollektionen, og slide-konstruktionen betyder, at sneakeren omfavner din fod komfortabelt.

adidas Yeezy Slide fås i herrestørrelser

En funktion, som de to andre Yeezy-modeller havde, og som Yeezy Slide ikke har, er en mulighed for herrestørrelser. Mens Yeezy Boost og Yeezy 700 begge fås i damestørrelser, fås Yeezy Slide kun i herrestørrelser. Det er en skam, da Kanye West har båret skoen ved mange offentlige optrædener med både herre- og kvindeversioner.

adidas Yeezy Slide fås i børnestørrelser

Yeezy Slide er en af kun to Yeezy-modeller, der ikke fås i børnestørrelser. Den anden er adidas Yeezy Boost, som aldrig bliver båret af børn. Mens Yeezy Boost stadig er ret ung, er adidas Yeezy Slide faktisk ikke så meget ældre. Sneakeren debuterede i begyndelsen af 2018, hvilket betyder, at den stadig er relativt frisk.

Dommen over adidas Yeezy Slide

Adidas har gjort et godt stykke arbejde med adidas Yeezy Slide. Skoen ser flot ud, er komfortabel og fås i en række forskellige farver og størrelser. Den eneste ulempe ved skoen er, at den ikke fås i børnestørrelser. Alt i alt er det en fantastisk casual sko.

 

Hvis du er på udkig efter en mere formel sko, bør du i stedet tjekke Yeezy Boost-serien ud. Boost-serien af sneakers er designet til ydeevne og fås i både herre- og børnestørrelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *