Home > Blog > Kablet eller trådløs støvsuger: hvilket er bedre at vælge?

Kablet eller trådløs støvsuger: hvilket er bedre at vælge?

Når du vælger en støvsuger, har du valget mellem kablede og trådløse modeller. Hver har sine fordele og ulemper, så det er vigtigt at se på funktionerne for at afgøre, hvilken mulighed der er bedst for dig.

Trådløse støvsugere: fordele og ulemper

Der er ikke noget kabel til at forbinde den trådløse støvsuger til en strømkilde. I stedet viste en ledningsfri støvsuger test, at der er et indbygget batteri, der gør det muligt for enheden at arbejde uafhængigt. Som et resultat er der ingen grænse.

Dens kompakte og lette design er en af dens nøglefunktioner. Den trådløse støvsuger er en opdateret moppe med kontroller, der let kan placeres. Den vejer lige omkring 5 kilo. En sådan “byrde” kan flyttes rundt i huset selv af et barn.

En opretstående støvsuger er let at opbevare, især hvis den har universel opbevaring. Du kan lægge det i et rumhjørne, tage det ud på balkonen eller opbevare det i et skab.

Motorerne i trådløse varianter, som en massage gun, er tavse (et betydeligt plus). Som følge heraf kan operationer finde sted selv om aftenen.

Batterikapaciteten bestemmer driftsvarigheden og opladningstiden.

Vigtigt: Nogle batterimodeller kan også fungere i netværkstilstand. De leveres med et kabel, der giver dig mulighed for at fortsætte med at rengøre, selvom batteriet løber tør.

Ulemper ved trådløse støvsugere:

  • sugekraften er begrænset,
  • lille skraldespand
  • langvarig opladning

Kablede støvsugere: fordele og ulemper

Støvsugere med en ledning kan modstå de højest mulige belastninger og er tilpasset til lang fuld tilstand. Overbelastning og strømoverspændingsbeskyttelse er indbygget i deres motorer.

Enhedernes etuier er meget store, men hjul leveres til nem bevægelse. Generelt er filtersystemet bedre og mere effektivt, da dimensionerne giver mulighed for brug af flere komponenter til luftrensning, støvkontrol og bakteriekontrol.

Kablede modeller er billigere. Dette skyldes manglen på en dyr komponent – batteriet – i deres design.

En stor samling kan også være nyttig. Den leveres også med en række dyser og børster til forskellige formål.

Ulemperne ved kablede enheder inkluderer:

  • Belastningskapacitet. Hvis ledningerne er gamle og af dårlig kvalitet, er det ikke sikkert at bruge støvsugeren på samme tid som andre elektriske apparater.
  • Begrænset rækkevidde og udløbsafhængighed. Støvsugerens driftsafstand fra stikkontakten bestemmes af kablets længde.
  • Bulkiness og støj. Når der er pladsmangel, kan der opstå problemer med opbevaring af husholdningsudstyr.

Resultater

En støvsuger med batteri er god til daglig kosmetisk rengøring. Det absorberer hurtigt støv og hjælper med at opdatere rummet et par dage efter “generalen”. Det er værd at købe, hvis der er lidt ledig plads derhjemme, dårlige ledninger eller hyppige strømafbrydelser.

En klassisk støvsuger med ledning er et smart valg, når du ikke har lyst til at købe flere separate rengøringsgadgets. For det første er det billigere at købe det. For det andet kan den erstatte en lodret model eller en robotstøvsuger og i nogle tilfælde endda en damprenser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *