Home > Blog > William Morris plakat

William Morris plakat

William Morris plakater

Hvis du vil sætte liv i dine vægge, så overvej at tilføje en William Morris plakat. Den britiske tekstildesigner var også social aktivist og digter. Her er et kig på hans arbejde. Vi har valgt fire af Morris mest berømte plakater. De vil helt sikkert tilføje personlighed til dine vægge. Vælg en plakat i stærkere farver eller vælg en mere rolig ud fra stemningen i dit værelse.

William Morris var en britisk tekstildesigner

Den britiske kreativitet er en vigtig del af kunst- og kunsthåndværkets historie og tekstilindustrien. William Morris omdefinerede traditionelle tekstiler og gjorde indtryk i en række kreative discipliner. Som hovedfag i klassikere ved Oxford University sluttede Morris sig til Birmingham-sættet og bidrog til fødslen af ​​Arts and Crafts-bevægelsen. I 1861 grundlagde han Morris, Marshall, Faulkner & Co. Han ville senere ændre navnet til Morris & Co. for at afspejle hans nyfundne status i kunst- og kunsthåndværksbevægelsen.

Social aktivist

William Morris var en britisk kunstner og socialdemokrat. Han var involveret i mange organisationer og blev et aktivt medlem af Den Demokratiske Føderation, det første socialistiske politiske parti i Storbritannien. Morris blev en nær ven af ​​Eleanor Marx og designerkollegaen Walter Crane, og han brugte sine kunstneriske evner til at skabe medlemskort og komponere manifestet. Målet var at fremme et socialistisk samfund, hvor alle havde adgang til gratis uddannelse, hele otte timers arbejdsdag og nationalisering.

Illustrator

The Four Fruits af William Morris er et tidløst klassisk plakat perfekt til ethvert hjem. De smukke frugter og den indbyggede kant tilføjer karakter og farve til væggene. Dens dristige og farverige stil er forblevet populær og påvirket mange andre kunstnere og forfattere. Det er en af ​​de mest populære plakater i verden i dag, og de fire frugter og den indbyggede kant vil være en fantastisk tilføjelse til dine vægge. Dette værk er også tilgængeligt i et begrænset oplag. En af de mest populære plakater af William Morris maleren er hans værk med titlen “Folks and Friends”. Du kan finde en plakat af hans arbejde i ethvert museum eller boghandel. Hvis du meget plads i dit hjem eller kontor, kan du bruge en af plakaterne fra plakatbiblioteket.dk til at hænge på væggen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *