Home > Blog > 2 legendariske julekalendere

2 legendariske julekalendere

Julen er fyld af skønne og dejlige traditioner, og år efter år gør vi de samme ting. Det er da også det, man glæder sig til, når julen nærmer sig, og det er præcist det, som julen kan; minde os om alt det, vi glæder os sådan til.

Blandt de mange traditioner, er der nogle, som de fleste af os udøver. Det er alt fra at følge med i årets julekalendre, juledag, dans om juletræet og at give hinanden gaver. Ja, der er sikkert mange flere, men herunder gennemgår vi nogle af dem.

Julekalendre

The Julekalender på dvd er en populær julekalender, du bare må eje, så du kan se den igen og igen. Lige siden første gang, den blev vist, fik den nærmest kult-status. Det er en julekalender, som mange genser år efter år. Der findes også mange andre julekalendre. En anden utroligt populær julekalender-serie er Pyrus, hvor du kan følge ham i en masse sjove og spændende eventyr.

Julebag

Julebag hører også julen til. Ja, faktisk er julebag egentlig blot almindelig bagning, men med et strejf af jul, som vi kender det. Her er de kendte smage og julekager, som er med til at bidrage til stemningen og hyggen af jul. Alt fra brunkager til pebernødder er populære valg, men der findes også en masse andre, som du kan prøve at søge dig frem til.

Dans om juletræet

Ja, og så skal der natuligvis også danses om juletræet. Dette er det, de fleste gør efter maden og før gaverne. Det er ikke så meget meningen med det, men mere traditionen omkring det, som de fleste holder af, og grunden til at de gør det.

Gaver

Gaver skal naturligvis gives og modtages, og det er noget, som alle forbinder med julen. At modtage spændende gaver, men også at glæde andre med gaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *