Home > Blog > Hvordan holder man jul i USA?

Hvordan holder man jul i USA?

Julen er en særlig tid på året i USA. Familier samles, udveksler gaver og nyder de traditionelle julefrokoster. Juletræer og julelys pyntes i hjemmene og på offentlige steder. Amerikanerne deltager også i mange andre festlige aktiviteter som f.eks. julekoncerter og -fester.

Find rabatkoder til julegaver her.

Hvis du skal holde jul i USA, er der mange måder at deltage i den festlige ånd på! Her er nogle idéer:

1. Deltag i en julekoncert eller -forestilling.

2. Gå på skøjter eller kælk.

3. Tag på en smuk køretur for at beundre julelysene.

4. Besøg et lokalt julemarked eller en lokal julemesse.

5. Bag traditionelle julesmåkager eller tærter.

6. Udveksl gaver med venner og familie.

7. Deltag i en gudstjeneste.

8. Gå en tur i sneen (hvis du er heldig nok til at have sne!).

9. Se klassiske julefilm som It’s a Wonderful Life eller Miracle on 34th Street.

10. Nyd et festligt måltid med alt det traditionelle tilbehør!

Hvornår får man julegaver i USA?

De fleste amerikanske familier udveksler gaver juleaften eller juledag. Nogle mennesker kan også godt lide at give små gaver eller “gag gaver” i dagene op til jul (dette kaldes en adventskalender).

Hvad hedder julemanden i Amerika?

Julemanden er kendt som “Father Christmas” i Amerika. Han er ofte afbildet som en glad, skægget mand i rødt jakkesæt og hat. Julemanden leverer gaver til børnene juleaften, og han kommer typisk ind i deres hjem gennem skorstenen.

Spiser amerikanerne kalkun til jul?

Selv om kalkun bestemt er et populært valg til julefrokosten i USA, er det ikke den eneste mulighed. Mange familier nyder også skinke, roastbeef eller gås. Det er virkelig op til personlig præference!

Hvad er nogle populære julesange i USA?

Der er mange populære julesange i USA. Nogle af de mest kendte er “Jingle Bells”, “White Christmas”, “Silent Night” og “Away in a Manger” Amerikanske børn nyder også at synge festlige sange som “Rudolph the Red-Nosed Reindeer” og “Frosty the Snowman”.

Hvad er historien om julemanden?

Historien om julemanden er baseret på en virkelig person, nemlig Sankt Nikolaus. Sankt Nikolaus var en kristen biskop, der levede i det nuværende Tyrkiet. Han var kendt for sin gavmildhed, og han efterlod ofte i hemmelighed gaver til folk i nød. Legenden om julemanden begyndte at udvikle sig i middelalderen, og han har været en populær figur i den amerikanske kultur siden det 19. århundrede.

Mangler du julegaver, finder du nu din Jotex rabatkode her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *