Home > Blog > Find den bedste julekalender til børn

Find den bedste julekalender til børn

For børn er julen en magisk tid fuld af overraskelser og nye oplevelser. En måde at gøre julen endnu mere speciel for dine børn på er ved at give dem en julekalender. Men med så mange forskellige kalendere på markedet kan det være svært at vide, hvilken kalender der er den bedste til dit barn. I denne artikel tager vi et kig på nogle af de bedste julekalender til børn. Der skal nok være en julekalender til dit barn, der kan vække glæde!

 

En LEGO julekalender

Hvis dit barn elsker at være kreativ, så er en LEGO-julekalender et godt valg. Det er et godt valg for børn, der elsker at bygge og fordybe sig. Herudover er det godt for deres finmotorik at lege med LEGO. Hver dag vil dit barn få en ny LEGO-brik, som til slut kan blive til et samlet sæt. De kan bruge brikkerne til at bygge alt det, de har lyst til, eller følge de medfølgende instruktioner for at lave en særlig LEGO-kreation med juletema. Det er en sjov måde at tælle ned til jul på, og dit barn vil glæde sig hver dag til at åbne en ny låge. 

 

En makeup julekalender

Spørger din datter eller søn altid om at låne din makeup? Hvis hun eller han er interesseret i skønhed og mode, så er en makeup julekalender den perfekte gave til hende. Hun eller han vil elske at få et nyt makeup-produkt hver dag, uanset om det er en læbestift, øjenskygge eller neglelak. Der findes mange makeup julekalendere, der er egnet til børn. Enten er produkterne lavet med skånsomme og naturlige ingredienser, eller de er specielt udviklet til brug for børn. Uanset hvad, vil dit barn elske at åbne en ny gave hver dag i december.

 

En chokoladejulekalender

En chokolade julekalender er den klassiske valg. For hvilket barn elsker ikke chokolade?  Hver dag kan dit barn nyde et stykke chokolade. Og juleaftensdag vil den sidste låge afsløre en kæmpe stykke chokolade. Chokoladekalendere fås også i forskellige størrelser og varianter, så du kan vælge en, der passer til dit barn. Det kan være den klassiske billige chokolade julekalender, ellers kan du også vælge en fra Kinder, Smarties eller Haribo. Der findes endda julekalendere, der er specielt designet til børn med fødevareallergi, så alle kan være med. Det kan være uden gluten, laktose eller nødder. 

Uanset hvad du vælger at købe, så vil dit barn sikkert elske det. Om ikke andet vil det gøre deres jul ekstra magisk og spændende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *