Home > Blog > Firmajulegaven 2022

Firmajulegaven 2022

Julen banker snart på døren og for flere virksomheder betyder det, at det er tid til at tænke på at finde julegaver til medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere. I de gode gamle dage blev der blot besluttet en bestemt gave og så skulle man være godt tilfreds, såfremt man altså fik en.

I dag har landskabet ændret sig meget og valget af gave er for det meste lagt ud til den enkelte modtager. Vælg selv gaver er efterhånden blevet en nødvendighed hos rigtig mange virksomheder, hvor det kan tilbydes den enkelte at vælge mellem flere hundrede unikke gaver.

Der går næsten en hel sport i det for kolleger, der skal høre hvad de andre vælger, og mange virksomheder holder endda juleafslutninger med gaveuddelinger, som ikke blot samler ”holdet”, men som også giver en god måde at gå til juleferie på.

Hvad kan man så få i julegaven 2022?

Designgaver og diverse i køkkenudstyr har præget udvalget de seneste år. Der er dog kommet mere fart på fx tasker og elektronik, så du nu kan vælge mellem et langt større udvalg af alt fra toilettasker, kufferter og rygsække – til hovedtelefoner, bluetooth højtalere og fx trådløse opladere.

Forskelligt hvor firmajulegaverne kommer fra

Det er selvfølgelig den enkelte arbejdsplads der bestemmer hvor store gaver man kan vælge samt hvor mange man kan vælge mellem, men det kommer meget an på den enkelte leverandør hvad der er af forskelligt udvalg.

Nogle udbydere af firmajulegaver har meget fokus på design-gaver og gavekurve mens andre er skarpere på fx køkkenudstyret eller værktøj. Det kan altså derfor godt betale sig at undersøge firmagaveudvalget blandt udbyderne og ikke bare holde sig til det samme sted år efter år.

Firmagaver de næste år

I de kommende år vil der naturligvis dukke nye varer op i sortimentet for. Særligt blandt samleobjekter såsom træfigurer vil der være en løbende tilgang af nye varer.

Ser man på de elektriske varer, så kommer der hele tiden spændende ting frem, som kombinerer hverdag og fornøjelse. Eksempelvis kan man i år få en clockradio med trådløs opladning og lys. Man kan også få multilamper, der blot med magnet kan flyttes rundt til yndlingspositionerne i hjemmet.

Mulighederne inden for firmagaver til medarbejdere kort sagt stigende og de kommende års udvalg vil afspejles af populære brugsgenstande og et mere varieret udvalg i de enkelt vælg selv gave virksomheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *