Home > Blog > Smykker i adventskalender

Smykker i adventskalender

Julen 2022: Den perfekte adventskalender indeholder smykker

 

Hvert eneste år har jeg givet min kæreste den samme adventskalender: ét stk. chokoladekalender fra Kinder til hver dag og fire stk. købte gaver fra Magasin til hvor advent søndag.

 

Fra i år er det slut. Jeg har simpelthen fundet den mest perfekte adventskalender til hende i år. Og den indeholder smykker.

 

Historien startede for nogle måneder siden, da min kæreste havde nogle veninder forbi til middag, og snakken faldt på tøj, sko og smykker (selvfølgelig). Emnet bestod primært af, at min kæreste og hendes veninder beklagede sig over, at danske smykkemærker bare er for kedelige. Der er ikke nok sten, unikt design eller bling. Smykkerne fra mange danske smykkemærker lignede noget hjemmelavet noget, syntes de.

 

Det var indtil, jeg spidsede ører. Min kærestes veninde Katrine nævnte så smykkemærke ved navn Abelstedt, som var helt unikt. Abelstedt lavede smykker, som var totalt unikke, totalt flotte og stadig totalt klassiske i deres design. Man kunne købe smykker i alle ædelmetaller og sten, og de var altså bare spækket med sten, så de glimtede og lignede en million.

 

Min kæreste blev meget interesseret og købte dagen efter et par smykker fra deres hjemmeside. Uden at gør historien alt for lang har hun ikke købt smykker fra et andet smykkemærke lige siden. Hun plejede ellers at være dedikeret fan til Pandora.

 

Abelstedts adventskalender

For nogle dage siden besluttede jeg så at browse lidt på Abelstedts hjemmeside for gaveideer, da vi er ved at nærme os den kolde tid. Og det var dér, jeg faldt over det. Abelstedt havde lanceret en adventskalender, hvor man får fire stk. smykker pakket ind i nogle flotte gaveposer til hvor advent søndag. De smykker man fik var en overraskelse Men om det ikke skulle være nok, så sparede man mellem 40% og 60% på normalprisen. Det var slet ikke til at fatte. Jeg købte den med det samme.

 

Jeg har netop fået min købte adventskalender hjem med posten i dag. Indpakningen er så flot. Jeg kan ikke vente med at give hende den. Og derfor valgte jeg at sætte mig ned og skrive denne anmeldelse.

 

Tak fordi i reddede mit gaveræs, Abelstedt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *