Home > Blog > Min iPhone skærm jeg fik smadret på arbejdet

Min iPhone skærm jeg fik smadret på arbejdet

Jeg var på arbejde. Jeg var ude hos en kunde som gerne ville have et værelse malet. Til dagligt er jeg maler, som jeg bare elsker. Jeg elsker at male, og tage ud til kunder. Jeg har været maler i 5 år. I dag har været en lang dag. Klokken er 17, og jeg havde først fri 18. jeg har været ude hos 2 kunder, hvor den første virkelig havde meget de gerne ville have skulle males. Jeg var så træt. Da klokken endelig blev 18, havde jeg endelig fri. Jeg tog hjem til min kone som havde lavet noget virkelig lækkert mad. Jeg sad så og spiste med min familie. Jeg bor sammen med min kone, som jeg har været gift med i 5 år. Udover det har vi to døtre. Den ene på 3 år, og så har vi næsten lige fået en til på 7 måneder. Efter at have spist mad sammen med min familie, kunne jeg mærke at det var tid til at jeg fik noget søvn. Jeg gik derfor i seng. Jeg havde endnu en lang dag i vente i morgen. Derfor havde jeg brug for en god nats søvn. Næste dag tog jeg så på arbejde igen. Jeg skulle ud til en butik, som gerne ville have butikken malet. Da jeg kommer op min stige, og i gang med at male væggen ringer min mobil. Jeg vælger at svare, men i det jeg tager min mobil op af lommen, taber jeg min iPhone. Den falder imens jeg står på stigen lig ned på gulvet, med 2 meters afstand. Skærmen smadrede og det var så ærgerligt. Næste dag, valgte jeg at tage ned til fixphone.dk for at få min skærm skiftet. Det fik de nemt og hurtigt klaret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *