Home > Blog > 3 ting du kan forberede til julen allerede i november

3 ting du kan forberede til julen allerede i november

Vil du gerne være sikker på, at du når det hele i december måned, kan det være en oplagt idé at gå i gang med at forberede mange ting allerede i november. Der er mange ting, du sagtens kan gøre klar i november måned, og jo hurtigere du kommer i gang med det, desto færre ting har du at bekymre dig om at nå i julemåneden.

Herunder får du vores bud på, hvad du allerede kan gå i gang med at få styr på før december måned. På den måde kan du bruge december på at se julekalender med din familie, bage julekager eller bare på at hygge dig nyde, at det nu er ved at blive jul igen.

Har du ikke styr på dine ønsker endnu, kan du jo fx ønske dig et Garmin ur dame.

Årets kalenderlys og adventskrans

For det første kan du jo vælge at gå i gang med at lave årets kalenderlys og adventskrans i god tid. Der sker ikke noget ved at sætte det sammen allerede i november måned, og på den måde er du også klar til den første søndag i advent, som jo nogle gange kan have det med at ligge allerede i november måned, som det jo var tilfældet i 2021.

Du kan mange steder sagtens købe både kalenderlys og adventslys langt før december måned, så du skal ikke være bange for, at du ikke kan finde det, du skal bruge til at lave lysene.

Julegaverne

Så kan det også være smart at være hurtigt ude og i gang med at købe årets julegaver. Det kan jo hurtigt tage lang tid at finde de rette gaver, og jo tættere vi kommer på december måned, desto flere mennesker vil der også bare være rundt omkring.

Starter du med at købe julegaverne i november, skal du ikke være bange for at stå sammen med 1000 andre mennesker i kø, som mange jo vælger at gøre i december måned. Hvis du får købt alle gaver i november, er det en ting mindre, du skal tænke på op til jul.

Planlæg årets julefrokost

Sidst, men ikke mindst, kan du også bruge tiden i november på enten at holde årets julefrokost, som mange jo vælger at gøre, eller du kan gå i gang med at planlægge og invitere til den julefrokost, du skal holde senere på året.

Der er jo mange ting, der skal købes ind til en julefrokost, og du skal have styr på, hvem der kommer og så videre. Derfor kan det også være godt at være ude i god tid med invitationer til julefrokosterne, da alle får et hav af invitationer hvert år, og så er det jo godt, hvis de har nået at takke ja til din først.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *