Home > Blog > 3 tips til at holde en god julefrokost

3 tips til at holde en god julefrokost

Skal du holde en julefrokost i år, og har du ikke den store erfaring med at holde en julefrokost, kan vi her hjælpe dig med et par gode tips til, hvordan du sørger for at holde årets bedste julefrokost for alle, der kommer med.

Find termokedeldragt mænd her.

Find en dato hvor alle kan komme med

For det første gælder det jo om at få så mange som muligt af dine gæster til at komme. Der er mange, der har svært ved at holde en julefrokost, hvor alle kan komme med, fordi der er så mange julefrokoster i december måned. Derfor er det en god idé at være ude i god tid med en dato til din julefrokost, så dine gæster ikke når at lægge andre planer på denne dato.

Køb vandtæt termotøj nu.

Sørg for rigeligt med mad og drikke

Dernæst er det jo dit job som vært at sørge for, at dine gæster får rigeligt med mad og drikke at spise til din julefrokost. Så det er en god idé ikke at gå ned på noget som helst, når det kommer til maden og drikkelsen. Sørg gerne for at købe rigeligt ind, så alle kan blive mætte, og så alle kan få en tår at drikke i løbet af frokosten. Hellere lidt for meget end at stå og mangle mere rugbrød eller flere øl efter en time eller to. Så er der jo altid bare rester til dagen derpå, hvis der er en smule for meget.

Find på nogle sjove lege

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at finde på en række sjove lege til julefrokosten. Der er mange, der spiller pakkeleg til deres julefrokost. Det kan også være, at du har lyst til at lave en sjov sang til lejligheden. Der er mange forskellige muligheder, og mangler du idéer til sjove lege til din julefrokost, kan du nemt finde inspiration til ting, I kan lave, på nettet, hvor der er rigeligt med gode idéer. Vi håber, at du og dine gæster ender med at få en rigtig sjov dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *